L’Occitane “Neroli & Orchidee“: žydintis duetas Motinos dienai artėjant

Jau tradicija tapo tai, kad artėjant pirmajam gegužės sekmadieniui L‘Occitane Lietuvoje pristato naujus gėlių aromato kvepalus, skirtus Motinos dienai. Praėjusiais metais balandžio pabaigoje buvo pristatyta „Graso kolekcija“, sudaryta iš keturių aromatų, šiemet – naujausias šios kolekcijos papildymas: švelniai rausvos pudros spalvos „Neroli & Orchidee“. „Neroli & Orchidee“ kvepalai išlaiko aromatinio dueto tradiciją, būdingą visai „Graso kolekcijai“, kolekciją papildydami karčiojo apelsinmedžio žiedų ir orchidėjos duetu.

NeroliOrchidePradinėse L’Occitane “Neroli & Orchidee“ natose – apelsinas ir mandarinas, vidurinėse – karčiojo apelsinmedžio žiedai (neroli), pakalnutė, figų pienas, persikas, bazinėse – orchidėja, vilkdalgis ir muskusas. Laikydamiesi „Graso kolekcijos“ tradicijų šių kvepalų kūrėja Karine Dubreuil sukūrė dar vieną maloniai gėlinį, pakankamai gaivų ir nesaldų aromatą: karčiojo apelsinmedžio žiedų ir pakalnutės derinys sukuria saikingai svaigią aromato širdį, tačiau man įdomiausia aromato dalis – figų pieno ir orchidėjos derinys, kuris parfumerijoje nėra naujas, tačiau visada žavus, bei persiko ir vilkdalgio švelniai šaižus derinys, subalansuojantis tikėtiną gėlinį-pieninį saldumą. Gaivus lengvas šaižumas atsveriamas gėlinio pieniškumo – griežtumas ir lipšnumas, aromato skaidrumas ir malonus klampumas: kitaip sakant, dar vieneri pavykę L‘Occitane kvepalai į sėkmingą „Graso kolekcijos“ lentyną, kurie tikrai atras savo gerbėjų auditoriją.

Jau žinau, kad L‘Occitane „Neroli & Orchidee“ patiktų ir mano Mamai: kai testuodama šiuos kvepalus užsukau pas tėvus į svečius jais pasikvėpinusi, sulaukiau komplimento dėl pasirinktų kvepalų, o tai pasitaiko itin retai smilkalams bei sunkiems prieskoniams sielą pardavusios dukters ir gėlinių kvepalų mylėtojos bei griežtai-teisingos mamos atveju. Šį beprotiškai gražų pavasarį, kai net ir pati gamta netikėtai anksti pražydo alyvomis ir kaštonais Motinos dienai artėjant, gėlių puokštė pudros spalvos pakuotėje yra itin aktualu visoms mintyse gėles užuodžiančias net ir šaltuoju metų laiku, kuris, atrodo, tikrai pasibaigė.

p.s. Sužavėtiems kvapo, tačiau turinčius kitų finansinių prioritetų, rekomenduoju “Neroli & Orchidee“ parfumuoto kūno pienelio kelioninį dydį, puikiai telpantį į rankinę: galima sėkmingai naudoti kaip švelnų rankų kremą, o aromato intensyvumo tikrai užteks jaustis pasikvėpinusiais.

Parašykite komentarą

Filed under Bendroji, Informacija apie kvepalus

Parašykite komentarą